NORGinfo

Márkó távcsővel

A NORGinfo az IMI Norgren Kft. speciális igényeit kiszolgáló mérnöki-kereskedelmi információs rendszer, mely a vevőkkel történt első kapcsolatfelvételtől, a tetszőleges devizanemekben történő kalkulációkon, projekt követésen, szállítói rendelésen, raktár kezelésen át, egészen a vevőszámlák főkönyvi feladásig lefedi a cég tevékenységét.

Említést érdemel, hogy a program kezeli, hogy azonos termékek több szállítótól is rendelhetők, egymásnak alternatívái lehetnek, valamint többféle darabjegyzék alapján össze- és szétszerelhetők. Beállítható vevő és szállító kapcsolattartó személyenként, hogy milyen nyelvű nyomtatványokat készítsen a program, sőt a program felhasználói felületének nyelve futás közben is állítható, ill. újabb nyelvekkel bővíthető.

Ezt a programot használják az IMI Norgren Kft. budapesti, miskolci, győri, kecskeméti és balatonboglári telephelyén, valamint a Hidrocont Bt-nél Miskolcon, illetve testreszabott változatát használja a Leslie Bt. a Top-Mont Kft, a Pneumatika Hungária Kft, a Nor-Service Kft és a pécsi Hidro-Mobil Kft.

Tartalmi kategóriák: