Rólunk

Szakértelmünket kínáljuk – mely megkülönböztető értéket teremt ügyfeleink számára.
Törekszünk partnereink céljait és üzleti modelljét minél jobban megismerni, hogy valóban hasznos és értékes szolgáltatást nyújthassunk:
    •   szakmai tanácsadás és
    •   testre szabott informatikai megoldások
kialakításával.

Márkó távcsővel

Célunk, hogy megszerzett tudásunkat, mint legfőbb piaci értékünket, partnereink számára is a leghatékonyabb módon kamatoztathassuk.

Abban a kiváltságban van részünk, hogy a munkánk egyben a hobbink is. Szeretünk programozni, szépet alkotni, új dolgokat kitalálni, megtervezni és létrehozni. Fontos érték mindannyiunk számára a családunk. Igyekszünk helyes egyensúlyt tartani a munkára fordított és a családi, baráti kapcsolatok ápolására szánt idő között. Több ügyfelünkkel az üzleti kapcsolatokon túl baráti a viszonyunk.

Vállalkozásunkat 1992-ben kezdtük, még egyetemistaként, mint szellemi szabadfoglalkozású programozó - számítógépes grafikus.

1998. márciusában alapítottuk meg betéti társaságunkat, a Fabio Informatika Bt-t, Fábián Attila és Fábián Csilla.

2009 és 2011 között családunkkal Párizsban éltünk Fábián Csilla Unileveres kiküldetése révén. Ezalatt csak olyan feladatokat tudtunk elvállalni Magyarországon, amihez nem volt szükség a személyes jelenlétre.

2011 és 2015 között ismét Budapestre költöztünk, újra felelevenítve néhány régi kapcsolatot és sok új magyar partnert is szerezve.

2015 szeptemberétől újra külföldön élünk, ezúttal Hollandiában, Rotterdamban.

2022-ben, a KATA törvény megváltoztatása miatt, a magyar cégünk felszámolása mellett döntöttünk. Továbbra is partnereink szolgálatára állunk hollandiai vállalkozásunkkal: https://fabioinformatica.nl

Tartalmi kategóriák: