Rólunk

Szakértelmünket kínáljuk – mely megkülönböztető értéket teremt ügyfeleink számára.
Törekszünk partnereink céljait és üzleti modelljét minél jobban megismerni, hogy valóban hasznos és értékes szolgáltatást nyújthassunk:
    •   szakmai tanácsadás és
    •   testre szabott informatikai megoldások
kialakításával.

Márkó távcsővel

Célunk, hogy megszerzett tudásunkat, mint legfőbb piaci értékünket, partnereink számára is a leghatékonyabb módon kamatoztathassuk.

Abban a kiváltságban van részünk, hogy a munkánk egyben a hobbink is. Szeretünk programozni, szépet alkotni, új dolgokat kitalálni, megtervezni és létrehozni. Fontos érték mindannyiunk számára a családunk. Igyekszünk helyes egyensúlyt tartani a munkára fordított és a családi, baráti kapcsolatok ápolására szánt idő között. Több ügyfelünkkel az üzleti kapcsolatokon túl baráti a viszonyunk.

Vállalkozásunkat 1992-ben kezdtük, még egyetemistaként, mint szellemi szabadfoglalkozású programozó - számítógépes grafikus.

1998. márciusában alapítottuk meg betéti társaságunkat, a Fabio Informatika Bt-t, Fábián Attila és Fábián Csilla.

2003-ban alapítottuk meg a Gener-IT Bt-t - Kapsza Gergő és Fábián Attila - aminek keretein belül ma tevékenységünk döntő többségét végezzük.

2009 és 2011 között családunkkal Párizsban éltünk Fábián Csilla Unileveres kiküldetése révén. Ezalatt csak olyan feladatokat tudtunk elvállalni Magyarországon, amihez nem volt szükség a személyes jelenlétre.

2011 és 2015 között ismét Budapestre költöztünk, újra felelevenítve néhány régi kapcsolatot és sok új magyar partnert is szerezve.

2015 szeptemberétől újra külföldön élünk, ezúttal Hollandiában, Hágában.

2022-ben, a KATA törvény megváltoztatása miatt, a magyar cégünk felszámolása mellett döntöttünk. Továbbra is partnereink szolgálatára állunk hollandiai vállalkozásunkkal.

Tartalmi kategóriák: