Szakértelmünket kínáljuk

mely megkülönböztető értéket teremt ügyfeleink számára. Törekszünk partnereink céljait és üzleti modelljét minél jobban megismerni, hogy valóban hasznos és értékes szolgáltatást nyújthassunk: szakmai tanácsadás és testre szabott informatikai megoldások kialakításával.

Szolgáltatásaink

az Ön szolgálatában

Kereső optimalizálás

Ha weblapja tű a szénakazalban

Adatelemzés

A tengernyi információból kiválasztjuk a lényeget.

Program fejlesztés

Az automatizált folyamatok optimális működést tesznek lehetővé az Ön cégénél is

Tanácsadás

Szakértelmünket kínáljuk

Automatizálás

Ami algoritmizálható, az a legtöbb esetben automatizálható is. Az automatizált folyamatok segítségével az Ön vállalkozásának hatékonysága exponenciális mértékben növekedhet.

Hogyan juthatunk be a keresők első oldalaira? avagy a kereső optimalizálás alapjai

A keresőoptimalizálás alapjai

Olyan weboldalt készíteni, amit megtalál a Google és más keresők, nem lehetetlen feladat. Esetleg az tűnhet nehéznek, hogy hogyan is kezdjünk hozzá. Következzen itt néhány jó tanács a kereső optimalizálás sajátkezű elindításához:

Jó domain név

Először is, ha lehetséges, válasszunk egy olyan domain nevet, amit korábban még senki nem használt. A névben lehetőleg szerepeljen a márkanév ill. a legfontosabb kulcsszó, esetleg kulcskifejezés. Vannak, akik a rövid neveket preferálják, hogy könnyen megjegyezhető és begépelhető legyen a böngésző címsorába. A gyakorlatban azonban a látogatók nagyobb része linkeket követve jut el a weboldalunkra, így nem kell gépelniük, viszont a kereső optimalizálás szempontjából előnyös a kulcsszavakat tartalmazó domain név.

A keresőoptimalizálási evolúció

Regisztrációs fázis

Általában, mint weboldal tulajdonosok, érdeklődésünk akkor terelődik a kereső optimalizálás felé, amikor elkészül első weboldalunk. Ott állunk egy csinos weboldal birtokosaiként, készen az első üzletkötésre. A designer számlája kiegyenlítve. Na, most hogyan tovább? A designer persze kész a válasszal: regisztrálni kell a weboldalakat a keresőkbe, sőt ajánlani is tud egy-két helyet, ahol ezt megtehetjük.

A link gyűjtés 1x1-e

Az életben a sikert gyakran személyes és üzleti kapcsolataink építése és fenntartása útján érhetjük el. Mindannyian arra törekszünk, hogy a megfelelő helyen legyünk a megfelelő időben, hogy a megfelelő kapcsolatokat kialakíthassuk. Egy jó kapcsolat hamarosan egy továbbihoz vezet, és észre se vesszük, máris egy kiterjedt kapcsolatrendszer részei lehetünk.

Miért van az, hogy weblapunk látogatottsága sokkal alacsonyabb, mint azt megérdemelné? Hol maradnak a webdesigner által beígért Internet-használók milliói? A weblapkészítés egyik leginkább elhanyagolt területe a kereső optimalizálás. Szeretnénk azt hinni, hogy amint elkészült a weblapunk, a keresők majd valahogy felveszik az adatbázisukba a mi weblapunkat is, és egyből a találati eredmények első oldalaira fogunk felkerülni. Sajnálatos módon ez csak nagyon ritkán alakul így. Az esetek döntő többségében szükségünk lesz kapcsolatok, vagy az internetes szóhasználat szerint linkek kiépítésére. A link gyűjtés igen munka- és időigényes feladat, azonban hosszú távon nagyon sok hasznunk lehet belőle.

Legújabb blog bejegyzéseink

Nem (csak) informatikusoknak

Stílusok és VBA Macro projekt komponensek másolása Word sablonok között

A stílusok használata az egyik leghasznosabb funkciója a Microsoft Word programnak, ha automatizálni szeretnénk a for

SQL parancsok végrehajtása Access-ben

A DoCmd.RunSQL "SQL parancs" és a CurrentDb.Execute "SQL parancs" a számos lehetőség közül két egyszerű módja SQL par

Access és integrált Windows autehentikáció

Régen az MS Access adatábzisokhoz saját felhasználókezelés tartozott.