8 érv, amiért érdemes az Ön cégének is saját honlappal rendelkeznie

  • 1 Az Interneten elhelyezett céges weblap segítségével cégük olcsó, gyors és hatékony ügyfélszolgálatot biztosíthat.
  • 2 Ha egy ügyfelük eljutott a Web oldalakra, ott olyan információt is találhat, melyet eredetileg nem is keresett volna. A jól informált ügyfél, elégedettebb ügyfél. Olyan részletes információt nyújthatnak Önök a céges weblapon a cégük által kínált termékekről és/vagy szolgáltatásokról, melyet költség hatékonyan egyetlen más médián keresztül sem lehetett volna közölni.
  • 3 A kapcsolatépítés bizonyítottan jó módszere a vállalkozás fejlesztésének. A névjegykártyák osztogatása bevett szokás tárgyalásokon és szemináriumokon. Az Internet lehetőséget teremt arra, hogy cégük "névjegykártyája" eljusson potenciális vevők ezreihez vagy akár millióihoz. Másrészről, ha az Ön névjegykártyáján szerepel a céges weblap címe, az érdeklődő ügyfeleket teljes termékskálájuk információival elláthatják.
  • 4 A gyakran ismételt kérdésekre adott válaszok. Ezek azok a bizonyos kérdések, melyekre tudni akarják a választ jelenlegi és potenciális ügyfelei, mielőtt üzletet kötnének Önökkel. Ha közzéteszik a válaszaikat a weblapon, egy akadályt máris elhárítottak az üzletkötés útjából.
  • 5 24 órás kiszolgálás. A céges weblap a nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhető a vevők, az ügyfelek és a partnerek számára. Az Interneten az Önök üzlete állandóan nyitva tart!
  • 6 Visszacsatolás az ügyfelektől. Egy Weboldalon kérhetnek visszajelzést ügyfeleiktől, vagy akár felméréseket is végezhetnek, melyek egyéb járulékos költségektől mentesen azonnal eljutnak Önökhöz. A céges weblapon elhelyezett űrlapok segítségével információt gyűjthetünk katalógus, hírlevél vagy egyéb reklám anyagaink postázásához, rendelés felvételhez stb.
  • 7 A változó információk gyorsan elérhetővé válnak. A weblapokon minimális költséggel frissíthetők az információk.
  • 8 Az internetes technológiák alkalmazásával költség megtakarítást érhetnek el a posta-, nyomda- és a telefonköltségekben.

Tartalmi kategóriák: